OVER ONS


Jouw Creatieve Partner in Entertainment!

Welkom bij Dream Animations, voorheen bekend als Thienpont Artists & Events. Bij ons ontmoet entertainment creativiteit, en creëren we magische momenten die je gasten nog lang zullen koesteren. Als gerenommeerd artiestenbureau zijn we trots op onze transformatie naar Dream Animations, waar we een breed scala aan artistieke mogelijkheden bieden om jouw evenement tot leven te brengen.

Onze Missie: Entertainment Met Impact


Bij Dream Animations geloven we in de kracht van entertainment om momenten onvergetelijk te maken. Of je nu een bedrijfsevenement, bruiloft, festival of ander speciaal moment organiseert, wij streven ernaar de perfecte mix van artiesten, coverbands, live bands, animatie, muzikale animatie, kinderanimatie, dj's en seizoensanimatie te bieden om aan al jouw wensen te voldoen.


Een Nieuwe Dimensie in Entertainment


Met onze transformatie naar Dream Animations brengen we een vernieuwde focus op creativiteit, flexibiliteit en persoonlijke service. Ons team van ervaren professionals staat klaar om met jou samen te werken, van het selecteren van de perfecte artiesten tot het coördineren van naadloze uitvoeringen. Jouw visie is onze prioriteit, en wij streven ernaar om die tot leven te brengen met een vleugje magie.

Ons Aanbod: Divers en Uniek

Dream Animations is jouw one-stop-shop voor entertainment. Of je nu op zoek bent naar de meest getalenteerde artiesten, opzwepende coverbands, soulvolle live bands, boeiende animatie, betoverende muzikale animatie, speelse kinderanimatie, getalenteerde dj's of seizoensanimatie die bij elk thema past, wij hebben het allemaal. 

CONTACTEER ONS

 

Hoe Werkt Het? Simpel en Effectief!

Het boeken van entertainment bij Dream Animations is eenvoudig en effectief. Neem contact met ons op, vertel ons over jouw evenement en je visie, en wij zorgen voor de rest. Van het selecteren van de perfecte artiesten tot het coördineren van de logistiek, wij nemen de stress uit het boekingsproces, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het moment.

Droom groots en laat Dream Animations jouw evenement transformeren in een betoverende ervaring. Ontdek de magie van entertainment met ons en maak van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijk succes!